Loulou’s App – Privacy

Loulou’s App gebruikt en verwerkt persoonsgegevens om te kunnen werken. Dit is de privacyverklaring van Loulou’s App.

Persoonlijke data die word opgeslagen

  • Apple ID identificatie code: om te onthouden dat jij het bent wanneer je inlogt met Apple.
  • Voor- en achter naam
  • IP-adres

Data van jouw huisdier(en) die word opgeslagen

  • Naam
  • Soort ochtend eten en avond eten dat die krijgt
  • De extra notities die je toevoegd
  • Soort huisdier (doordat je een foto kan uploaden)

Er zullen vast veel mensen die Loulou’s app willen gebruiken die onder de 16 zijn, ik ga er van uit dat je dan van je ouders/verzorgers toestemming hebt om deze app te gebruiken.

Voor ouders:

Ben je ervan overtuigd dat er zonder toestemming persoonsgegevens van een minderjarige zijn verzameld? Neem dan contact op via loulous-app@wissehes.nl, dan verwijder ik zo snel mogelijk deze informatie.

Waarom zijn deze persoonsgegevens nodig?

Die zijn nodig zodat jij makkelijk kunt inloggen en ook met meerdere mensen het voer van één huisdier kunt bijhouden. Ze zijn ook nodig om op te kunnen slaan wie wanneer welk huisdier eten heeft gegeven.

Persoonsgegevens en derden

De database van Loulou’s app staat bij mij thuis. Alleen ik kan er bij vanaf het thuisnetwerk. Dit betekent dat de database die Loulou’s app gebruikt bij mij in Nederland staat. Verder deelt Loulou’s app jouw persoonsgegevens niet met derde partijen. Als je toch vragen hebt, kan je mij altijd een email sturen.

Beveiliging

De server waar jouw gegevens zijn opgeslagen, is beveiligd met een SSH-Sleutel, en kan niet worden benaderd vanaf buitenaf. Alleen ik (de app-ontwikkelaar) kan bij de gegevens, maar dat doe ik alleen als het echt nodig is om de app werkend te houden of om persoonsgegevens te verwijderen.

Contact